Danmarks Dejligste forening 

OK støtter ØBI


Støt Øster Brønderslev Idrætsforening, hver gang du tanker

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Øster Brønderslev Idrætsforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Dobbelt støtte med OK-appen
Med OK’s app kan du nemt støtte din lokale klub. Log ind i appen og vælg ØBI, så støtter du med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med appen.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Øster Brønderslev Idrætsforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mikkel Weis-Fogh Himmelstrup på 41184401 eller Mikkelweisoebi@Gmail.com.

Tekstforslag til Facebook:

Nu kan du støtte vores forening, hver gang du tanker. OK betaler hele beløbet - se mere på www.ok.dk/lokalsporten

Bliv medlem

Opret dig som medlem af ØBI for at kunne betale dit kontingent. Start lige her!

 

Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
ØBI | Elmevej 122 | 9700 Brønderslev | Tlf.: +4540998341